Informer u akciji proizvodnje sukoba: ove godine 12 ratova na naslovnoj

Share

Posle tolikih državnih udara, otkrića tolikih terorista među naizgled običnim novinarima i izdajnika među svima koji su izgovorili reč kritike na račun predsednika/ premijera Aleksandra Vučića, Informer je i ove godine nastavio sa proizvodnjom ratova na svakom koraku.

Kao potencijalni kandidati za obračun sa moćnom Srbijom pominju se svi susedi, svi ti mrzitelji Srbije potpomognuti centrom zla, Sjedinjenim Državama. I naravno, Sorošom, omiljenim Vučićevićevim sotonom, koji se 24/7 bavi rušenjem Vučića, zbog čega zanemaruje svoje obaveze na podrivanju svetskih berzi.

Od 20. februara ove godine, rat je prizivan na 12 naslovnih strana.

S prolećem su nabujali i ratovi u Informeru: u poslednja dva meseca umnožavaju se rapidno, pa u proseku imamo svake nedelje po jedan. Kao u Top-listi nadrealista: to su ratovi svih sa svima, u kojima se izdvajaju samo heroji Putin i Vučić, koji će u poslednjem trenutku svojim natprirodnim moćima spasiti Srbiju i svet.

Informer je, pre svega zahvaljujući svojim izvorima u Vašingtonu i Moskvi, vezama u najvećim svetskim špijunskim centrima, u prolećnom periodu najavio čak devet ratova: smenjuju se dramatični apeli iz Kremlja, CIA je Informeru dojavila da zna kako Rusi šalju oružje, Tramp je Vučićeviću lepo rekao da će Ameri Makedoniju predati tamošnjim izdajnicima, Evropska unija neumorno obaveštava Informer o svojim mahnitim planovima da nam otmu Kosovo i predaju ga Albaniji…

 

Izvor: Cenzolovka, autor: Perica Gunjić

Naslovna fotografija: Cenzolovka, parodija na naslovnu stranu Informera

Share