Poziv za mentore

Share

Privrednik poziva zainteresirane članove za prijavu za mentore Privrednikovim stipendistima

 

Srpsko privredno društvo „Privrednik“ poziva zainteresirane članove za prijavu za mentore stipendistima „Privrednika“. Kroz mentorstvo „Privrednik“ želi pružiti dodatnu neposrednu i individualnu podršku studentima u ukupnom obrazovnom procesu, odnosno čijom se valorizacijom stvara osnova za uspješno studiranje. Bolje snalaženje studentima koji su iz ruralnih sredina došli u veće centre, oko organizacije, smještaja i snalaženja u gradskoj sredini. Također, projekt mentorstva za cilj ima stipendiste bolje upoznati s aktivnostima, tradicijom i ulogom „Privrednika“ te ih uključiti u aktivnosti kako Privrednika tako i drugih institucija srpske manjine u Hrvatskoj.

Mentor je osoba koja je pouzdana i koja podržava, vodi i savjetuje.

Da bi se netko odlučio da postane mentor potrebno je da cijeni i vrednuje razvoj drugih, da ima volju da posveti vrijeme i energiju potrebnu za uspostavljenje i održavanje produktivnog mentorskog odnosa, da može aktivno promatrati i voditi kandidata.

Detalji o zadacima mentora i studenta mogu se naći u privitku ove obavijesti.

Prijave za mentorstvo šaljite na adresu mentorstvo@privrednik.net ili izvršite direktno preko obrasca: PRIJAVA. Rok za prijave je 20.3. 2014. godine.

Share